Atsakomybės ribojimas

Prieš priimant finansinę gerovę galinčius įtakoti sprendimus, būtina susipažinti su tikslia, naujausia informacija, ją tinkamai įvertinti. VartojimoPaskolos.EU stengiasi informaciją atnaujinti ir remiasi viešai prieinama, pačių vartojimo kredito davėjų pateikiama informacija. Tačiau esant bet kokiems neatitikimams tarp čia pateikiamos ir kredito davėjų komunikuojamos informacijos, priimant sprendimus visada reikėtų remtis pastarąja, kaip teisinga. Ieškant konkrečios pagalbos priimant finansinius sprendimus, rekomenduojame kreiptis į licencijuotą finansų specialistą ar įmonę.

Papildomai paminėtina, kad VartojimoPaskolos.EU nėra vartojimo paskolų, kitų kreditų davėjas bei bet kokių finansinių paslaugų suteikėjas. Svetainėje pateikiama informacija turėtų būti naudojama tik švietimo tikslais. Mes negalima garantuoti, kad jūsų paskolos ėmimo, grąžinimo ir kitų procesų patirtis bus identiška mūsų aprašomai.

Įvertindami paskolos davėjus ir jų paslaugas, VartojimoPaskolos.EU remiasi objektyvia informacija ir subjektyviais vertinimais. Svetainėje taip pat gali būti patalpintos trečiųjų šalių nuorodos. Mes galime uždirbti komisinį mokestį, jei jūs užsiregistruosite ir/ar sudarysite sutartį su paslaugos suteikėju paspaudę ant vienos iš puslapyje esančių nuorodų. Tai niekaip neįtakos jūsų už paslaugą mokamos kainos ir nieko jums nekainuos.

Vartojimo paskolos
Logo
Enable registration in settings - general